top of page

Zeytinyağı İle Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirmenin Tam Zamanı


Bağışıklık sistemi insan vücudunu hastalıklara karşı koruyan güçlü bir savunma sistemidir. Özellikle mevsim geçişlerinde görülen grip, soğuk algınlığı gibi birçok hastalıkla savaşabilmenin yolu da ancak güçlü bir savunma sistemine sahip olmakla mümkün olabilir.

Peki, dünyanın ilk ve en değerli doğal ilaçlarından biri olan zeytinyağı ile bağışıklık sisteminizi güçlendirebileceğinizi biliyor muydunuz?

Zeytinyağı, 4000 yıldır bir sağlık iksiri olarak; özellikle bağışıklık sistemi güçlü insanların uzun süre aktif bir yaşam sürdüğü Akdeniz çevresinde dünyanın en sağlıklı temel gıda maddesi olarak tüketilmektedir.

Bağışıklık sisteminin çalışabilmesi için antioksidan desteğine ihtiyaç vardır.

Tam bir sağlık deposu, uzun yaşamın sırrı olarak görülen zeytinyağı mükemmel bir antioksidan olduğu için bağışıklık sistemini destekler.

Zeytinyağında, antioksidan özelliği taşıyan oleik asit, polifenoller ve vitaminler vardır. Erken hasat zeytinyağları yeşil zeytinlerden elde edildiği için polifenol adı verilen antioksidan miktarı daha yüksektir. Yüksek oranda polifenol içeren bir zeytinyağı tüketmek için Erken Hasat Garandere Naturel Sızma Zeytinyağı lezzetini tercih edebilirsiniz.

Her sabah uyandığınızda bir shot bardağı sızma zeytinyağı tüketin bağışıklık sisteminizi güçlendirin.




Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page