top of page

Garandere Zeytinyağı'nın 2D Kuralı



Zeytinyağımızı tutkuyla, emekle, özenle ve sevgiyle sizler için üretirken iki şeye çok önem veriyoruz:


Doğaya saygı ve Doğallık.


Zeytinyağında kalite yolculuğunun bahçeden başlayıp ambalajlamaya kadar sürdüğünü biliyoruz.


Zeytinyağı üretimimizin her aşamasında doğal üretim felsefesiyle çalışıyor, doğanın düzenine uyum sağlayarak ağaçlarımızın bakımını ve hasadını yapıyoruz.


Zeytin ağaçlarımızın yıl boyu bakımına özen gösteriyoruz. Hasat esnasında zeytin ağaçlarımızın sürgünlerine zarar vermeden, sırıkla dallara vurmadan, elle hasat yapıyoruz.


Erken hasat topladığımız zeytinleri çuvallara değil, hava alan delikli kasalara dolduruyoruz. Aynı gün soğuk sıkım yöntemiyle sıkıyoruz. Ürettiğimiz zeytinyağımızı özel krom tanklarda muhafaza ediyor, krom tanklarımızın bulunduğu alanı iklimlendirme yaparak 18°C - 22°C derecede tutuyoruz.


Garandere Zeytinyağı olarak ambalaj atıklarının olumsuz çevresel etkilerini ve uzun vadeli sonuçlarını biliyor, bu nedenle doğa dostu ambalajlarımızı özenle seçiyoruz.


Koyu renk cam şişenin maliyeti şeffaf şişenin neredeyse iki katı olduğu halde tüm zeytinyağı ürünlerimizi her zaman geri dönüşümlü, çevre dostu cam şişe ve kaliteli teneke ambalajda siz değerli tüketicilerimizle buluşturmaya özen gösteriyoruz.


Bir şişe Garandere Zeytinyağı aldığınızda yalnızca lezzetli bir zeytinyağı değil, Ege’nin sıcak güneşini, ağaçlarımızın yaprakları arasındaki Bafa esintisini ve meyvelerimizi besleyen verimli topraklarımızın şifasını almış olursunuz.


Kısacası; yüksek polifenol içeren tamamen katkısız soğuk sıkım zeytinyağlarımızdaki tek katkı, doğanın katkısıdır.


Garandere Zeytinyağının şifası sizinle olsun.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page