top of page

Doğanın Altın İksiri Garandere Zeytinyağı

Güncelleme tarihi: 21 Şub 2022

İlk Hasat Ürünlerimiz Şimdi Satışta. İlk Deneyen Siz Olun !

Beklenen an geldi. İlk hasat filtresiz ürünlerimiz satışa çıktı. İçimlik, erken hasat, soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağlarımızı ilk deneyen siz olun.


2021-2022 sezonu

Toprağa hiç değmeden elle hasat ediliyor. Polifenol ve diğer oleik asit değerleri ile faydalı bileşenlerin en yüksek olduğu Ekim ayında erken hasat yapılıyor. En son teknolojiye sahip İtalyan sıkım makinesi ile üretim yapılıyor. Soğuk sıkım Filtresiz 537 polifenol değeri %0.2 asitlik değeri Ürünlerimizin yüksek değerlerini ve dalındaki tadı korumak adına siyah renk şişeler ve özel kapaklar kullanılıyor. Akış kontrolü sağlayan kapaklar Memecik zeytini Arazi ve üretim yeri: Bafa-Milas/Muğla Natürel sızma zeytinyağı Çimen, yeşil elma, çağla aromaları

Sadece Memecik zeytinlerinden polifenol değerinin en yüksek, asit ve peroksit değerinin düşük olduğu Ekim aylarında hasat edilir ve soğuk sıkılır. Burunda taze kesilmiş yeşillik, çağla, domates kokularına sahip olup dilde karabiber acılığı hissedilir. Memecik zeytinine özgü yoğun acılık ve arkasından gelen boğazda yakıcılığa sahiptir.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page